21/9/11

La Carretera de les Aigües


....o millor dit, la vista des de la carretera de les Aigües! 

A Barcelona tenim un tresor de color verd. En realitat no és només nostre, sinó que el compartim amb altres municipis del voltant, i es diu Collserola. I sí, els que diuen que és un Parc assetjat i que pateix moltes agressions tenen molta raó, però continua sent un luxe tenir un espai com aquest, al qual hi podem arribar en transport públic. Segons diuen, és un dels parcs metropolitans més grans del món.

La carretera de les Aigües és el secret que els barcelonins guardem en aquest espai. Una passejada pel seu recorregut serveix per recomposar l'esperit. Al menys a mi em passa. I quan m'assec en algun dels bancs que hi ha al llarg del seu recorregut, admiro el Pla de Barcelona i penso....Uau! Ja sigui un dia amb visibilitat o un dia brut, amb boira o ennuvolat, sempre em passa igual...Uau!



7 comentaris:

  1. Avui mateix he estat corrent per l'inici de la Carretera de les Aigües, per Torre Baró! Espectaculars les vistes que també té sobre el Vallès!

    ResponElimina
  2. Cierto, qué bonito!
    la próxima vez que reciba visita familiar a ver si me acuerdo de llevarles allí.

    ResponElimina
  3. Se suposa que si tot va be acabarà formant part d'una ronda verda per a bicicletes que envoltarà tota Barcelona!

    ResponElimina
  4. Conec aquest tram de Collserola, tot i que no hi passo sovint. Jo sóc del Vallès, i conec més les altres vessants... Però sí, realment Collserola ofereix un munt de passejades i d'opcions, ben a tocar de casa!

    ResponElimina
  5. Teniu tota la raó, les vistes sobre el Vallès són també espectaculars!

    ResponElimina
  6. M'encanta la foto i... aquest dimarts es presenta el projecte que vol impulsar l'Ajuntament de Barcelona per projectar 16 portals entre Barcelona i Collserola... l'Ajuntament ha convocat entre d'altres al COAC i al COAMB.
    Veurem què en surt d'això! :D
    I ja ho he dit... m'encanta la foto, i m'encanta Barna!!! :)

    ResponElimina
  7. Fa temps que tinc pendent fer-hi una passejada amb la bici!
    Diuen, però, que està bastant massificada, no??

    ResponElimina

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...