27/5/13

Vídeos on hi reconeixes Barcelona




Una de les coses que té viure en una ciutat com Barcelona, fotogènica i tan plena d'artistes amb talent, és que sovint s'hi fant rodatges de pel·lícules, sèries de televisió o publicitat. Quan veus després el resultat, és divertit tractar de reconèixer els indrets on s'ha rodat, i fa una il·lusió enorme, gairebé infantil, poder dir allò de: "Això és al costat de casa meva!"
Aquest vídeoclip no és exactament un rodatge, però sí que hi apareixen un seguit d'espais que de ben segur tots els barcelonins reconeixerem.

Una de las cosas que tiene vivir en una ciudad como Barcelona, fotogénica y tan llena de artistas con talento, es que a menudo se hacen rodajes de películas, series de televisión o publicidad. Cuando ves más tarde el resultado es divertido tratar de reconocer los lugares donde se ha rodado, y hace una ilusión enorme, casi infantil, poder decir aquello de "Esto está al lado de mi casa!". Este videoclip no es exactamente un rodaje, pero si que aparecen unos cuantos espacios que seguro que todos los barceloneses reconoceremos.

8 comentaris:

  1. Imagina't quan s'hi roda una sèrie, durant un munt d'anys, inspirada i basada en el barri en el que vius... aixxx, si és que som el cor de la ciutat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai és veritat! El primer serial de sobretaula es va gravar al barri on jo visc ara, i encara quan passo per davant de casa de la Margarida Minguillón hi penso! :)

      Elimina
  2. som uns egocentrics, en encanta que parlin de nosaltres i del nostre voltant, fins hi tot hi ha gent que va més enllà i s'autodedica un dia propi, imaginat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! Quina bona pensada! Avui serà el dia "cosesdebarcelona"!
      ;-)

      Elimina
  3. Un video amb un disseny gràfic molt xulo i la cançó enganxa. M'encanta la Casa de la Papallona i el mussol de la plaça Verdaguer, i tots els racons que ensenya!!!
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord que la cançó enganxa...jo la vaig tenir al cap un parell de dies quan la vaig descobrir!
      Salutacions!

      Elimina
  4. Si t'agrada mirar els cartells dels noms de carrers, has d'incorporar una nova cerca. Hi ha un artista urbà, francès, que decora les ciutats amb uns "marcianitos" fets amb rajoletes, els Space Invaders. N'hi ha per tot el món, jo n'he vist a Colonia, per Bèlgica i la Bretanya francesa i també per Barcelona. Per Barcelona n'hi ha molts. De moment, no diré on, que no hi ha res més entretingut que fer turisme per la ciutat on vius!
    Salutacions
    Ares
    Fuet-i-Mate

    ResponElimina
  5. Ei! Gràcies per la recomanació!
    Ara que ho dius, n'he vist al Poble Nou! Aniré amb els ulls ben oberts per trobar-ne més.
    I ara n'hi ha un que dibuixa sobre els senyals de trànsit i els transforma, donant-los nous significats molt interessants.

    ResponElimina

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...