13/9/12

Nominat als premis C@ts!


Fa ben poc que aquest blog ha fet el seu primer aniversari. 
Quan va néixer, ho va fer sense saber que la blogosfera catalana estava poblada per una infinitat de blogs, configurats amb l'empenta, la il·lusió i l'esforç dels seus autors. Que, gràcies a ells, es pot debatre, aprendre, riure, pensar, descobrir o viatjar sense sortir de casa. I que la xarxa humana que hi ha darrera d'aquest blogs és impressionant.

Per això va ser una sorpresa immensament agradable assabentar-me que el meu blog havia estat nominat als Premis C@TS 2012 en la categoria de Blog Revelació.

Els Premis C@TS són els premis populars de la catosfera, perquè tothom hi pot participar, tant pel que fa a les propostes de nominacions com per les votacions finals. Enguany celebren ja la seva cinquena edició.

Aquest blog ha estat nominat juntament amb:
- Àtoms i lletres, punt de trobada de la realitat, la ficció i en Sergi Monteagudo.
- Dietari de Sensacions, amb relats, poemes i opinions de la Violant d'Atarca. 
- El racó de sa lluna, un espai entre el mediterrani i sa lluna des de Mallorca.
- Fent punyetes, un blog d'escrits i relats molt personals de la Sílvia
- Quaderns de bitàcola, el diari de viatge d'una volta al món de l'Enric i la Celia.

Hi ha moltes més categories, i us asseguro que en totes elles hi ha blogs molt recomanables. Per tal de donar-los el reconeixement que es mereixen i posar en valor la seva feina, tothom està convidat a votar. Podeu fer-ho a través d'aquest enllaç.

14 comentaris:

  1. Felicitats per la nominació, Aitor.

    Estic d'acord amb tu: la nominació ja fa molta il·lusió. I més veient el grup que ens ha tocat. És d'aquells que a les competicions de futbol en diuen "el grup de la mort". A les altres categories també hi ha grups molt bons, sí, però a mi el vot que m'ha costat més de decidir és el de la categoria revelació.

    Espero que aquesta nominació serveixi a nous lectors per descobrir el teu bloc i a tu t'animi a seguir aquesta feina de donar a conèixer nous racons de la nostra ciutat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sergi!
      El grup de la mort!! Hahaha, molt bo! Un orgull ser-hi!
      I sí, de ben segur que aquestes coses ens impulsen a seguir avançant, a part de ser una manera de que més gent ens conegui. Per començar, jo ja he conegut el teu blog! ;-)

      Elimina
    2. Ui, això de la mort fa por, eh?! hehe Me n'alegro de formar part d'aquesta nominació al teu costat i al dels altres blogs. Com al Sergi també em va costar decidir-me. Primer us vaig haver de conèixer, només sabia del bloc del Sergi i de sa Lluna. I la veritat és que ha sigut un plaer! Sort :)

      Elimina
    3. Al "revelació" sempre hi ha blogs molt bons... Justament perquè, portant poc temps, ja han aconseguit obrir-se pas, ser llegits, reconeguts... Però això de "Grup de la mort" m'ha fet molta gràcia!! ;-)))

      Elimina
  2. Ooooh! Sàpigues que si fossis el guanyador... pujaria a l'escenari amb tu a passar-te el testimoni del premi revelació que molt amablement em van atorgar ja l'any passat!

    Si pots, el dia de la gala, hi has de ser present... és ben divertida!

    Bé, Tor, jo estic molt feliç d'anar-te llegint per aquí i crec, sincerament, que la nominació és merescudíssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, porquet! Quin honor que seria rebre de tu el testimoni! Ho veig molt complicat, la veritat, però qui resulti premiat tindrà el llistó ben alt!
      No tenia ni idea que hi havia una gala de lliurament de premis, però de ben segur que procuraré ser-hi!

      Elimina
  3. Aitor,
    tot un honor compartir nominació amb el teu bloc i els de la resta dels nominats. I sobretot, encantats de descobrir fantàstics blocs que ens eren desconeguts. Sí, senyor! Gran iniciativa la dels premis C@ts!

    Grup de la mort? I no es pot donar un quíntuple empat? Seria el més adequat...

    Felicitats i sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'honor és meu d'estar al costat de blogs com el vostre!
      I sí, un macro-empat no estaria gens malament!

      Elimina
  4. Ei, què és maco això que has fet, Aitor!!... Un post parlant de la nominació i citant els companys que la comparteixen amb tu!! Esportivitat de primera! ;-))

    Enhorabona i endavant!! :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Assumpta!
      I igualment, felicitats per les nominacions i molta sort!

      Elimina

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...