24/1/12

Sessions golfes als cinemes Verdi



M'ha sorprès saber que ha tornat un clàssic de Barcelona: les sessions golfes als Cinemes Verdi. I m'ha sorprès perquè darrerament costa trobar bones notícies com aquesta. Set anys després de deixar de programar-les per la caiguda en el nombre d'espectadors, es recuperen aquestes sessions de matinada. I a més a més, tornen a preus populars: 5,50€!

Jo recordo haver-hi anat algunes vegades, tot i que admeto que sóc propens a dormir-me al cinema si hi vaig massa tard, especialment amb la panxa plena després de sopar a algun local de Gràcia. Ara em ve al cap una pel·lícula musical francesa, On connait la chanson que em va agradar prou com per mantenir-me despert!

En fi, una altra tradició barcelonina que no desapareix: les sessions golfes dels Verdi! Aquí us deixo l'enllaç.

Me ha sorprendido saber que ha vuelto un clásico de Barcelona: las sesiones golfas en los cines Verdi. Y me ha sorprendido porque últimamente cuesta encontrar buenas noticias como esta. Siete años después de dejar de programarlas por la caída en el número de espectadores, se recuperan estas sesiones de madrugada. Y además, vuelven a precios populares: 5,50€!
Yo recuerdo haber ido algunas veces, aunque admito que tengo tendencia a dormirme en el cine se voy demasiado tarde, especialmente con el estómago lleno después de cenar en algún local de Gràcia. Ahora me viene a la cabeza una película francesa, On connait la chanson que me gustó lo suficiente como para manenerme despierto!
En fin, otra tradición barcelonesa que no desaparece: las sesiones golfas de los cines Verdi! Aquí os dejo el enlace.


4 comentaris:

  1. Uiiii, jo en tinc una de bona al Verdi, precisament, i amb una pel·lícula francesa que aquí van traduir com "Los que me quieran cogerán el tren"... possiblement la pel·lícula més infumable que he vist en la meva vida!

    Ara, sempre està bé que apareguin "noves" iniciatives en temps de retallades... i si és a preus populars no puc fer més que aplaudir!

    ResponElimina
  2. Jajajaj!!! Eps!!! Jo hi era el dia de "l'on connait...", i tot i que jo també vaig gaudir i disfrutar desperta, no tot el grup va aguantar cual jabatos que érem llavonses!!! ;o) Gràcies per la info!!! :)

    ResponElimina
  3. I és que a més em sembla que tenien certa tendència a programar a les golfes algunes pel·lícules poc comercials però que per alguna aró no volien treure de cartellera. Ara, en canvi, hi passen algunes de més èxit. No vol dir que no ens adormirem, però potser aguantem una mica més!

    ResponElimina

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...