31/12/11

Adéu 2011, Benvingut 2012!

La Cursa dels Nassos és també una tradició pels carrers de Barcelona.

Bé, realment la tradició és sortir a veure l'Home dels Nassos, l'home que té tants nassos com dies té l'any, i que només es deixa veure pels carrers de Barcelona el 31 de desembre.

Però acomiadar l'any corrent pels carrers de Barcelona acompanyat de 10.000 corredors més és una molt bona manera de fer-ho. Jo no ho he fet, però els he vist passar i els he animat.

I una altra tradició d'aquest dia: els bons propòsits per l'any nou. Jo em proposo correr la cursa dels Nassos 2012!

Feliç Any Nou a tothom! I no patiu, com diu una obra de teatre en cartellera actuament a Barcelona, l'ANY QUE VE SERÀ MILLOR!

La Cursa dels Nassos (carrera de las Narices) es también una tradición por las calles de Barcelona.
Bien, realmente la tradición es salir a ver al Home dels Nassos (Hombre de las Narices), el hombre que tiene tantas narices como días tiene el año, y que sólo se deja ver por las calles de Barcelona el 31 de diciembre.
Pero despedir el año corriendo por las calles de Barcelona acompañado de 10.000 corredores más es una muy buena manera de hacerlo. Yo no lo he hecho, pero los he visto pasar y les he animado.
Y otra tradición de este día: los buenos propósitos para el año nuevo. Yo me propongo correr la cursa dels Nassos 2012.
Feliz Año Nuevo a todos! Y no os preocupéis, como dice una obra de teatro en cartelera actualmente en Barcelona, EL AÑO QUE VIENE SERÁ MEJOR!

5 comentaris:

  1. Així m'agrada! L'any que ve t'hi vull veure! Jo, aquest any, l'he tornada a córrer... clar que sortint d'una petita lesió potser no era la millor idea i he acabat fet una desferra... però cursa acabada, un any més!

    ResponElimina
  2. Bon any!!!

    La cursa dels nassos... interessant... podria ser un bon motiu per mantenir-me fidel al gimnàs... i no començar un patrocini sense fruits i beneficis pel meu cos!!!

    L'any que ve serà millor i estaré ben en forma! :)

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tothom!
    Porquet, vaig anar a animar els corredors però no et vaig veure...hauria d'haver portat uns aglans per que t'hi apropessis.
    I Susana, l'any que ve la correm junts, d'acord?

    ResponElimina

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...